Retur- og angrerett

Du er som kunde beskyttet av angrerettloven, og har 14 dagers ubetinget angrerett fra den dagen du mottar varen på din første forsendelse. Angreretten innebærer at du har rett til å angre kjøpet for uåpnet produkt og returnere varen. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet returneres til oss i samme mengde og stand som du mottok det. Dersom varens verdi er redusert mer enn nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon, må du dekke dette verditapet. Vi krediterer hva du betalte for varen, minus frakt, når den kommer til oss. Dette gjelder også uavhentede pakker.

14 dagers åpent kjøp. Salgsvarer kan ikke returneres.

Emballasjen må være uåpnet og produktet ubrukt. Vi kan ikke ta imot produkter som er prøvd grunnet hygieniske årsaker.

Produktet skal sendes tilbake til oss sammen med angrerettskjema eller et brev.

Pakken sendes til:
CBD Nordic AS
Åsenhagen 14 F
2020 Skedsmokorset

Ved heving av kjøp og benyttelse av angrefrist, refunderer vi ordresummen, minus frakt, innen 14 dager fra klagen er mottatt hos oss.

SKADEDE VARER OG REKLAMASJONSRETT 

Når du mottar din ordre, er det viktig å sjekke varene for skader eller defekter. Det gis full reklamasjonsrett etter gjeldende lover for alle mangler ved varen. Under enhver omstendighet plikter kjøper å reklamere innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget. Ved reklamasjon, feil og mangler får du dekket eventuelle fraktkostnader. Hvis du vil benytte deg av reklamasjonsretten eller har spørsmål om reklamasjon, må du kontakte vår kundeservice. Send en e-post til kundeservice@cbdnordic.no med "Reklamasjon" i emnefeltet, så hjelper vi deg.

RETUR/BYTTE AV VARE

Ved retur av en vare, står kunden ansvarlig for risikoen ved returtransport og må dekke eventuelle kostnader i forbindelse med returforsendelse. Ved bytte av en vare, står kunden ansvarlig for eventuelle kostnader i forbindelse med returforsendelse. Du finner angreskjema ved å klikke her. Vi ber deg om å ta kontakt med oss på kundeservice@cbdnordic.no med "Retur" i emnefeltet, for å avtale bruk av angrerett. 

REFUNDERING

Ved refusjon av beløp etter kansellering av en bestilling eller ved å benytte angreretten, vil refundering av beløp først foretas når:

  • Beløpet er registrert på vår konto eller
  • Produktet er mottatt i retur og i den stand vi sendte varen
  • Om varen er utsendt og/eller levert vil fraktkostnad ikke bli refundert med mindre det er feil på produktet eller feil levert.

Search